LEVELS AT HOME

-

Vanaf vandaag kun je niet alleen bij Levels genieten van onze heerlijke gerechtjes maar ook thuis! In onze online shop bestel je onder andere verschillende burgers, nachos, saté van kippendijen en spareribs maar ook een aantal hele leuke boxen. Hieronder hebben we de Levels Streetfood box, de Levels Sweet Box en de Levels High Tea box voor jullie uitgelegd. 

Bestellen doe je in de online food shop.

d8ef3ae1-47c9-44c3-b141-ea46636d411e.jpg

Wat leuk dat je Levels in huis haalt! Met deze streetfood box zet je in no time de tafel vol met heerlijke streetfood gerechtjes. Zo kunnen in deze gekke tijd nog meer mensen genieten van Levels. 

 

De streetfood gerechtjes bereiden is zelfs voor de niet keuken prinsen/prinsessen heel erg makkelijk. Wij hebben een instructie filmpje voor jullie gemaakt, je kunt dit ook stap voor stap teruglezen in de begeleidende brief in de box. 

 

Wat heb je nodig, behalve deze te gekke box:

Pan met heet water

Oven 

Heel veel leuke bakjes & schaaltjes

 

Eetsmakelijk!

 

Binnenkort  meer info in onze food shop

 

Vanaf 2 personen te bestellen. Prijs per persoon € 24,50

1ee528b4-e0c8-4602-bbc9-5bed7d868df3.jpg

Wat leuk dat je Levels in huis haalt! Met deze sweet box zet je in no time de tafel vol met heerlijke huisgemaakte zoetigheden. Zo kunnen in deze gekke tijd nog meer mensen genieten van Levels. 

 

Eetsmakelijk!

 

Vanaf 2 personen te bestellen. Prijs per persoon € 6,50

Deze box wisselt qua inhoud, hou je ergens niet van of ben je allergisch geef dit dan aan bij de bestelling. 

faa7ed5c-7496-4f30-b43c-ec2546139154.jpg

Wat leuk dat je de Levels High tea Box in huis haalt. De high tea voor thuis bestaat uit een box vol heerlijke broodjes, een box vol huisgemaakte zoetigheden en allemaal lekkere smaakjes thee van Mr Jones. Verras de kids, vrienden of familie met heerlijke hapjes gewoon thuis aan tafel. 

Eetsmakelijk!

Vanaf 2 personen te bestellen. Prijs persoon € 15,-  

Deze box wisselt qua inhoud, hou je ergens niet van of ben je allergisch geef dit dan aan bij de bestelling.